Podaci o isporuci

Dostava paketa

Vaše narudžbe dostavljamo pomoću DPD dostavne službe. Potvrdu da je pošiljka poslana dobit ćete putem SMS poruke kao i email poruke na Vašu email adresu.

Očekivano vrijeme isporuke je iskazano za svaki artikl na našoj web trgovini i u pravilu iznosi 3-7 radnih dana, ako prođe navedeni rok a još uvijek niste dobili obavijest da je pošiljka poslana molimo da nas kontaktirate.

Pošiljka načešće stiže na Vašu adresu prvi sljedeći radni dan od trenutka kada ste primili obavijest SMS i E-mail porukom, u iznimnim slučajevima isporuka može biti i drugi radni dan od primitka obavijesti. Postoje i iznimke za udaljenija mjesta i otoke koje možete vidjeti klikom na link "RASPORED DOSTAVE NA OTOKE I U MJESTA U KOJA NE DOSTAVLJAMO SVAKI DAN".

Ako ni 48 sati od zaprimljene obavijesti niste primili paket predlažemo da spremite broj pošiljke koji ste dobili u obavijesti i kontaktirate dostavnu službu ili našu korisničku podršku, te također provjerite da li se Vaše mjesto isporuke nalazi na popisu "RASPORED DOSTAVE NA OTOKE I U MJESTA U KOJA NE DOSTAVLJAMO SVAKI DAN".

Cijena poštarine ovisi o ukupnom iznosu narudžbe:

  • Pošiljke ukupne vrijednosti manje od 100,00 EUR – 5,50 EUR
  • Pošiljke ukupne vrijednosti veće od 100,00 EUR – besplatna poštarina

Poštarina je besplatna za sve narudžbe ukupnog isnosa preko 100,00 EUR, kao i za akumulatore C.I.A.K. i gume DUNLOP, pogodnost besplatne poštarine akumulatora i guma nemože se kombinirati sa ostalim proizvodima (npr. ako kupite 1 komad DUNLOP gume dobit ćete gumu besplatno na Vašu kućnu adresu, ako pak naručite 1 komad DUNLOP gume + neke druge artikle platiti ćete poštarinu sukladno težini naručenih artikala i ako ukupna cijena tih artikala ne prelazi 100,00 EUR.