EU PROJEKTI

“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Europskog fonda za regionalni razvoj.”

“Zajedno do fondova EU.”

“Sadržaj publikacija isključiva je odgovornost obrta MS Trgovina.”


Napredni sustav za organizaciju poslovanja i online prodaje (KK.03.2.2.03.0295)

“MS TRGOVINA” je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva ostvarila projekt “Napredni sustav za organizaciju poslovanja i online prodaje”. Projekt je usmjeren na unaprjeđenje organizacije poslovanja i online prodaje, a utjecao je na razvijanje i implementaciju najboljih inovativnih tehnologija u web sustav. Digitalna rješenja su danas od velike važnosti, a razvojem ovog sustava klijentima se omogućuje brže i jednostavnije naručivanje dijelova, efikasnije praćenje narudžbi, kvalitetnija postprodajna podrška, optimizacija narudžbi prema dobavljačima i sl., što omogućuje generiranje novih prihoda, ali proširenje i povećanje poslovanja i konkurentnosti. Suradnja s Fakultetom omogućila je jedno praktično iskustvo i razmjenu potrebnih informacija u svrhu ostvarenja projekta, a sve prikupljene informacije usmjerile su se na razvoj sustava online poslovanja i prodaje.

Ciljevi projekta

Cilj projekta je povećati uspješnost poslovanja trgovine, odnosno kroz ispitivanje inovativnih ideja i sustava pospješiti cjelokupno poslovanje i konkurentnost u zajednici, pogotovo za vrijeme pandemije kada je važno prilagoditi se novim zahtjevima poslovanja s ciljem očuvanja zdravlja čitave zajednice. Specifični cilj projekta je istraživanje i implementacija novih tehnologija za razvoj inovativnog sustava sa svrhom organizacije poslovanja i online prodaje.

Ukupna vrijednost projekta: 93.750,00 HRK

Ukupna EU potpora: 75.000,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: od 10. lipnja do 6. rujna 2021.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu MS TRGOVINA ili se obratiti na info@mstrgovina.hr. Također, za informacije o fondovima vezanim za ovaj projekt, možete posjetiti stranicu Strukturni fondovi i OP Konkurentnost i kohezija.


“Projekt je sufinancirala Europska unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Europskog fonda za regionalni razvoj.”

“Zajedno do fondova EU.”

“Sadržaj publikacija isključiva je odgovornost obrta 'MS Trgovina' trgovina, promidžba i usluge.”


Napredni sustav za organizaciju poslovanja i online prodaje - Faza 2 (KK.03.2.2.03.0367)

“MS TRGOVINA” je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva ostvarila još jedan projekt: Napredni sustav za organizaciju poslovanja i online prodaje – Faza 2. Projekt je usmjeren na unaprjeđenje organizacije poslovanja i online prodaje, a utjecao je na razvijanje i implementaciju najboljih inovativnih tehnologija u web sustav. Digitalna rješenja danas su od velike važnosti, a suradnja s Fakultetom omogućila je jedno praktično iskustvo i razmjenu potrebnih informacija u svrhu ostvarenja projekta.

Ciljevi projekta

Cilj projekta je povećati uspješnost poslovanja trgovine, odnosno kroz ispitivanje inovativnih ideja i sustava pospješiti cjelokupno poslovanje i konkurentnost u zajednici. Nastavno na ostvarenu Fazu 1, cilj je dodatno proširenje i unaprjeđenje sustava online prodaje sa dodatnim funkcionalnostima, odnosno istraživanje novih tehnologija za razvoj dodatnih funkcionalnosti i značajki sustava za organizaciju poslovanja i online prodaje.

Ukupna vrijednost projekta: 93.750,00 HRK

Ukupna EU potpora: 75.000,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: od 4. studenog do 2. veljače 2021.

Za više informacija možete namse obratiti na info@mstrgovina.hr. Također, za informacije o fondovima vezanim za ovaj projekt, možete posjetiti stranicu Strukturni fondovi ili OP Konkurentnost i kohezija.